Pelusok, betétek

Mosható pelenkák, betétek, mosható melltartó betétek, babaápolási kellékek.

Mosható pelenkák  

Coolababy pull up pelusok

Kívül PUL, belül pedig szénszálas bambusz polár réteg van, ami szárazontartó.
Ez is egy zsebes pelenka, belül védőgáttal, ami még nagyobb védelmet nyújt a szivárgás ellen.Valamivel nagyobb méretezésű az átlag zsebes pelusoktól, 4 méretbe állítható a patentokkal.
Patentjai oldalt vannak, 3 sorban. A hasnál gumis így akár leszoktató bugyiként is használható.
1 db. 3 rétegű mikroszálas betét tartozik hozzá.Baby Wizard B Snaps:
Egyméretes zsebes pelenka, de kissé szélesebb mint a Sunbaby, így kissé nagyobb babákra javaslom(5 kg-tól). Kívül TPU(hasonló, mint a PUL, vízzáró, légáteresztő réteg), belül bambusz frottír anyag. Patenttal záródik.
Maximális hossza L-es méretre állítva 35cm, M-es méretben 34cm, S-es méretben 32cm. Szélessége 16cm. Betétekkel együtt mértem!
Belül a hasnál a külső anyag vissza van hajtva, így hason alvó babáknál megakadályozza a szivárgást.


Sunbaby 2-es méretű pelenka:


Nagyon puha tapintású, szárazon tartja a bőrt, a nedvességet gyorsan elvezeti a betétbe. A foltok könnyen eltávolíthatók róla. Kívül PUL, belül bébi polár anyagú.

Elől patentokkal záródik, a combnál egy patenttal lehet állítani a combnyílás méretét, hogy minél kényelmesebb, és megfelelő méretű legyen :) Belül a hasnál a külső PUL anyag vissza van hajtva, így hason alvó babáknál megakadályozza a szivárgást.

Mérete patentokkal állítható. A képen látható 2-es méretű, ami 4 kilótól ajánlott.

Maximális hossza L-es méretre állítva 36 cm, M-es méretben 35 cm, S-es méretben 34 cm. Szélessége 14cm (a képeken látható a méretbeli különbség) Betétekkel együtt mértem.
Egy darab, 4 rétegű mikroszálas betét tartozik hozzá. 


Pelenkabetétek: 


4 rétegű bambusz frottír pelenkabetét. Nagyon szép, igényes kidolgozás, jó nedvszívás jellemzi. Mind a 4 rétege bambusz frottír, nincs közte mikroszálas réteg.
Mérete: 35x13 cm

...................................................................................................................................................................
4 rétegű mikroszálas betét: 

Mind a 4 rétege mikroszálas.
Mérete: 34 x 13 cm

Bambusz textil pelenka:


Olyan, mint a hagyományos tetra pelenka, csak ez bambuszból készült. Sokkal puhább anyagú a pamut pelenkánál, és a szövése is sűrűbb egy kicsit.
Mérete:  50x70 cm
Összetétele: 70 % bambusz, 30 % pamut

Mosható bambusz melltartóbetét PUL réteggel:

zöld pöttyösfarmer macis

Happyflute szoptatós melltartóbetét. Átmérője 12 cm. Kívül a mosható pelenkáknál is használt PUL vízzáró réteg van, majd egy réteg mikroszálas, és egy réteg bambuszfrottir anyag gondoskodik a nedvszívásról, és a kényelemről a szoptatás időszakában.
A bőr szellőzik, nem fülled be, viszont nem is ázik át a fehérnemű.
40 fokon mosható mosógépben.

Bambusz mosható egészségügyi betét:
A vízhatlan mosható pelenkákhoz hasonló egészségügyi betét. A szárnyakon lévő patenttal lehet a fehérneműhöz rögzíteni. Felépítése nagyon praktikus, kívül vízálló PUL réteg van, a betét közepében pedig kívül 1 bambusz réteg, alatta 2 mikroszálas réteg.
Hossza: 24 cm, szélessége: középső rész 7 cm, szárnyakkal együtt 17 cm.Bambusz anyagú, vízálló leszoktató bugyi/kisnadrág:

Bob Kids:Bambusz leszoktató bugyi/ alsó nadrág, mely praktikus a leszoktatás időszakában. Ha nem sikerül a gyermeknek időben szólnia, akkor nincs gond, ez a kis nadrág felfogja az első cseppeket, nem ázik át a nadrág, harisnya. Elég lehet csak ezt lecserélni.
Kívül-belül puha bambusz anyagú(70% bambusz, 30% pamut), pluszban belül van egy bambuszréteg, melynek a belső fele TPU, így nem ázik át. Combgumírozása megfelelőn tart a szivárgás ellen.
3 méretben gyártják, a képeken látható mintákkal.
S(~ 6 kg-os gyerekre) Derék: 19 cm, magassága: 19 cm, szélessége lábközt: 11 cm
M(7-11 kg) Derék: 19 cm, magassága: 21 cm, szélessége lábközt: 12 cm
L(11-15 kg) Derék: 20cm, magassága: 22 cm, szélessége lábközt: 13 cm


Bambusz kendő, 40x40 cm:Sokoldalú bambusz kendő. Használhatjuk a baba fürdetéséhez, büfiztetéshez, etetéshez, nyálkendőnek, vagy akár a feje alá.
De a konyhában is jó szolgálatot tehet. Nagyon puha tapintású, nem merev, hanem könnyű anyag.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése